Želela sem prestižne in najbolj moderne ploščice v kopalnici

Želela sem prestižne in najbolj moderne ploščice v kopalnici

Prenova kopalnice je zahtevala ogromno grdega dela in zelo naporno delo, ker smo živeli v petem nadstropju, jo bila potrebna prava organizacija, da smo to speljali. Odločila smo se, da zamenjamo celotno premo, ploščice, v glavnem, da kopalnico popolnoma prenovimo. Naš kopalnica je bila stara in takrat, ko smo se vselili, edino kopalnice nismo prenovili, ker so bili drugi prostori bolj potrebni obnove.

Tako smo se sedaj lotili še zadnjega prostora, ki v stanovanju ni bil prenovljen. Želela sem moderne ploščice, enostavno nisem odstopala od tega, ker sem prepričana, da ploščice v kopalnici naredijo videz celotnega prostora. Lahko ti daš modern umivalnik, školjko, omaro, tuš kabino, a vseeno, ko odpremo vrata kopalnice prvo vidimo ploščice, ki so položene po tleh in po steni.

Sama sem dala idejo, da želim, da so ploščice položene povsod, tako po tleh, kot tudi po vseh stenah, kajti najbolj zoprno mi je, da so ploščice položene le do polovice sten in tako je stena takoj umazana, zdaj smo imeli to kombinacijo in prav nič mi ni bila všeč. Če pa bodo ploščice po vsej steni, pa je kopalnica lahko vedno sijoča, ker vse kar moraš, moraš očistiti ploščice in lahko dosežeš ta lepi sijaj v kopalnici.

Res sem si želela prestižne ploščice, mogoče sem preveč zahtevna, a če že prenavljamo, raje denarno malo stisnem, kot pa kupim ene klasične ploščice in mi bo kasneje vedno žal, da se nisem odločila drugače. Sedaj sem imela priložnost za drastično spremembo, želela sem prestižni videz in tako tudi naredila. Na koncu nisem niti želela razmišljati, koliko naju je kopalnica v celoti prišla, ker bi sigurno postala slabe volje, ker je to bila resnično draga prenova, najdražje pa so naju prišle ravno ploščice, katere sem izbrala jaz in so bile prekrasne, moderne in unikatne.