Salomon ima odlične pohodniške čevlje

Salomon ima odlične pohodniške čevlje

Lansko poletje, sem se s nekaterimi prijatelji prvič odpravil na par pohodov, kjer smo se skupaj odpravili v hribe. Takrat pa sem se šele konkretno spoznal s pohodništvom, saj se pred tem nisem nikoli odpravil z njimi v hribe, ker me to ni tako zanimalo. No tedaj, ko pa sem se parkrat odpravil z njimi, pa mi je postalo pohodništvo zelo všeč in sem se odločil, da se bom sezono, ki je sledila te, večkrat odpravil z njimi.

Te obljube pa sem se držal, vendar je to prej pomenilo, da sem se rabil tudi odpraviti v nekaj trgovin, da sem opravil par nakupov za opremo, ki bi jo potreboval za pohodništvo.

Salomon ima odlične pohodniške čevlje

Prvi in pa najpomembnejši del opreme, ki pa sem ga potreboval, pa so zagotovo bili pohodniški čevlji. Tukaj pa sem imel na voljo ogromno različnih znamk, vendar sem slišal, da je Salomon odlična znamka, ki izdeluje pohodniško obutev najvišje kvalitete.

Zato pa sem res najprej poiskal znamko Salomon, ter si tam ogledal nekaj modelov pohodniške obutve. Ko pa sem jih preizkusil, pa so se mi zdeli pohodniški čevlji Salomon zelo udobni, ter so mi nudili tudi tisto ustrezno oporo, oziroma podporo, ki jo tudi morajo nuditi pohodniški čevlji. 

Zato pa sem bil nad znamko Salomon zelo navdušen, ter so me prepričali, da bo to zagotovo prava odločitev pohodniških čevljev. No to pa se je izkazalo, da je tudi res, saj, ko sem se odpravil na prvi pohod z pohodniškimi čevlji Salomon, so mi ti nudili zelo udobno podlago in pa oporo, tako da sem v tistemu pohodu zelo užival.

Sami čevlji pa so mi sedaj zdržali že sezono in pol, ter še ne kažejo nobenih znakov, da bi bili čevlji počasi za stran, tako da sem zelo navdušen nad znamko Salomon, ter se bom v prihodnje zagotovo odločil za to znamko, ko bom spet kupoval pohodniško obutev.