Pasovi za ure, izdelani iz lesa, so vedno bolj moderni

Pasovi za ure, izdelani iz lesa, so vedno bolj moderni

Pasovi za ure so postali pravi modni dodatek, za katerega ni vseeno iz česa je izdelan ter tudi kakšna je kvaliteta njegove izdelave. Pasovi za ure morajo biti poleg kvalitetne izdelave tudi čimbolj estetskega videza v skladu z modnimi smernicami. Kdor spremlja trende na tem področju, je zagotovo že opazil, da pridobivajo v zadnjem času vedno večji pomen naravni materiali kot so les, naravno usnje ter bambus. Pred leti so bili pasovi za ure manj pomembni. 

Velikokrat se je namreč zgodilo, da je nekdo kar obdržal pas na kupljeni uri toliko časa, dokler ta ni razpadel. Šele takrat si je kupil novega. Pasovi za ure so bili izdelani predvsem iz naravnega in umetnega usnja ter kovine. Leseni pasovi za ure pa so se pojavili šele v zadnjem obdobju. Pred tem nikomur ni prišlo niti na misel, da bi bili lahko pasovi za ure izdelani iz lesa. Najprej, ko pomislimo, da bi bili lahko pasovi za ure izdelani iz lesa, se nam najprej zazdi, da to ni najbolj primeren material za izdelavo pasov za ročne ure. Prepričali smo se, da temu nikakor ni tako. Obiskali smo trgovino z unikatnimi lesenimi pasovi za ure, ki so nas preprosto očarali. Bojazen, da niso preveč praktični za nošenje, pa je v hipu odpadla. 

Izkazalo se je, da so zelo prijetni za nošenje in dajejo zelo prijeten občutek na koži, saj gre za popolnoma naraven material. Pri njihovi izdelavi ne uporabljajo nobenih barv ali lakov. Ponavadi jih premažejo le z naravnimi olji, ki še poudarijo naravno lepoto lesa ter prispevajo k njegovemu daljšemu trajanju in lažjemu vzdrževanju. Lahko rečemo, da so leseni pasovi za ure popolnoma ekološki in se dajo popolnoma reciklirati. So tudi zelo lepo darilo, s katerim boste lahko razveselili osebo, ki vam je pri srcu in vam veliko pomeni.