Bazeni Intex so bili najboljša ideja za rojstni dan

Bazeni Intex so bili najboljša ideja za rojstni dan

Nekaj časa nazaj sem praznovala rojstni dan. Moj rojstni dan je hvala bogu med poletjem in to pomeni, da imam lahko praznovanje kjerkoli mi paše. Lahko smo na prostem ali pa notri. To leto sem se odločila za bom imela rojstni dan na prostem, saj je bilo napovedano res zelo vroče. Dobila sem neko idejo in sicer voda. Nise hotela biti ravno na plaž, zato ker je med poletjem tam vedno gneča. 

Bazeni Intex so bili najboljša ideja za rojstni dan

Ravno zato sem  našla nekaj kar lahko imam tudi doma in to so bazeni Intex. To je bila res zelo dobra ideja, glede nato da je bilo res tako zelo vroče. Bazeni Intex so bili tako pri meni doma, saj sem vedela, da bo to tema moje zabave. Vsem, ki sem jih povabila, sem jim napisala, naj imajo s seboj kopalke, saj bodo pri meni doma bazeni Intex

Ker sem imela povabljeno kar nekaj ljudi, sem vedela, da en bazen ne bo dovolj, zato sem kupila tri bazene srednje velikosti in tako smo lahko vsi skupaj uživali in nihče ni bil prikrajšan. 

Ko so vsi prišli na to zabavo, so bili presenečeni. Vsem je bila ta ideja res idealna, saj se nobenemu ni dalo iti na plažo, ker so vedli kakšna situacija je tam in tako so imeli neko osvežitev tukaj pri meni doma, saj je izgledalo skoraj isto kot plaža. Moja ideja je bila, da svojo teraso spremenim v plažo. To mi je tudi uspelo in bila sem zelo vesela. Vsi so zelo lepo uživali in seveda je to narisalo tudi meni nasmeh na obrazu.

Ta zabava je bila res nekaj posebnega, saj nikoli nisem praznovala rojstnega dne tako in ravno zato sem bila zelo vesela, saj sem si izmislila nekaj zanimivega kot so bazeni Intex. Kaj takšnega bi definitivno predlagala še komu, saj mu res ne bo žal.