Sestra je potrebovala serum za rast trepalnic

Sestra je potrebovala serum za rast trepalnic

S sestro živiva daleč narazen in pogosto nama je prav hudo, ker nisva bližje. Ona tako živi v manjšem mestu na podeželju, jaz pa v velikem mestu. Večkrat me zato prosi, da ji kaj pošljem po pošti, tokrat je to bil serum za rast trepalnic, ker ga sama ni dobila v svojem kraju.

Je pa res, da sem čez teden močno zasedena in mi potem vse to vzame čas. Ni mi težko iti po stvari zanjo, vendar nimam časa. Tako si moram organizirati dan, da med mojo malico v službi skočim po stvari zanjo, tako sem tokrat skočila po serum za rast trepalnic, ker mi je tako naročila.

Že v zadnjo, ko sem bila doma, sem opazila, da ima zelo kratke trepalnice. Sicer je nekaj časa imela umetne, tako da je to sigurno pustilo posledice na njenih trepalnicah. Še dobro, da obstaja serum za rast trepalnic in da ji ga lahko kar pošljem, ker še nisem vedela, kako dolgo še ne bom šla domov. 

Ker v nakupovalnem centru kar nekaj ljudi poznam, sem že prej klicala v kozmetično trgovino, da mi izberejo serum za trepalnice, da jaz potem samo pridem in kupim. Vedno zaupam prodajalkam, ker jih poznam in vem, da mi bodo pripravile dobre izdelke.

Tako sem ji še isti dan poslala serum za rast trepalnic, tako da ga bo lahko začela hitro uporabljati. Moja sestra je zlata mala sestrica, ki me vedno nasmeji. Kadarkoli sem slabe volje, pokličem njo in že me spravi v dobro voljo. Ni človeka, ki bi bil tako sproščen in vedno pripravljen pomagati, zato jaz še kako rada njej naredim uslugo, tako kot sem ji sedaj poslala serum za rast trepalnic, ker vem, da ga potrebuje. 

Povedala pa sem ji tudi, da naj si nikar sedaj nekaj časa ne daje umetnih trepalnic, ker si bo tako uničila še tiste, ki jih ima sedaj.